Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

JOPTEC LASER CO., LTD Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα JOPTEC LASER CO., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα JOPTEC LASER CO., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Όταν αγοράσαμε από JOPTEC για πρώτη φορά, συνειδητοποιούμε ότι είναι επιχείρηση που κρατά τις υποσχέσεις τους. Λόγω του υψηλού - ποιότητα και αξιοπιστία αυτής της συσκευασίας μετάλλων ικανοποιούμε καλά. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών JOPTEC είναι πάντα οι φίλοι μας στην ανάγκη. Έτσι αρχίζουμε μια μακροπρόθεσμη και ισχυρή συνεργασία.

—— Andrew Garza

Θέλω να πάρω την πιθανότητα να ευχαριστήσω την ομάδα του λέιζερ JOPTEC, με υψηλό τους - ποιοτικά προϊόντα και υποστήριξη υπηρεσιών μεταπώλησης. Πιστεύουμε ότι με τις συνεχείς προσπάθειές μας, μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερες πιστώσεις πελατών και φυσικά, ένα υψηλότερο μερίδιο αγοράς

—— Linda Kenny

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

JOPTEC LASER CO., LTD έλεγχος ποιότητας 0JOPTEC LASER CO., LTD έλεγχος ποιότητας 1

JOPTEC LASER CO., LTD έλεγχος ποιότητας 2JOPTEC LASER CO., LTD έλεγχος ποιότητας 3

 

QC και ποιότητας συνέπεια

 

Κάθε κομμάτι των προϊόντων παρεχόμενων θα είναι κάτω από QC του εργοστασίου μας, το δελτίο και οι δοκιμασμένες καμπύλες και οι εξεταστικές εκθέσεις θα παραδοθούν με κάθε batch προϊόντων στους πελάτες. Θα διατηρήσουμε τα αρχεία όλων των batch προϊόντων για την επισήμανσή σας.

Για μερικούς πελάτες ειδικά οι βιομηχανικοί πελάτες, σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων είναι η ύψιστη προτεραιότητα τους. Γενικά, 3 απαραίτητα βήματα πρέπει να πάρουμε για να είμαστε ο έγκυρος προμηθευτής σας:

 

Βήμα 1: Δοκιμή δειγμάτων - > περπατήστε 2: μεσολαβήστε τη δοκιμή όγκου - > βήμα 3: διαταγές ποσότητας όγκου

 

Χορηγώντας την απάντηση δοκιμής σας, θα βελτιστοποιήσουμε και θα βελτιώσουμε την τέχνη επεξεργασίας της κατασκευής εάν είναι απαραίτητο, μόλις αποφασιστεί, εμείς θα κρατήσει αυτήν την τέχνη επεξεργασίας από τότε, αυτός ο κανόνας θα εγγυηθεί ότι τα προϊόντα μας είναι ίδια και σταθερά στην ποιότητα. Εάν θα υπήρχε οποιαδήποτε αλλαγή της επεξεργασίας, θα σας ενημερώσουμε αρχικά και θα πάρουμε τη συμφωνία σας πριν από την αλλαγή.

 

Η καινοτόμες τεχνική και η αναβάθμιση των προϊόντων σας θα απαιτήσουν ότι ανανεώστε και βελτιώσεις των συστατικών χρησιμοποιούμενων, μερικές φορές τα τμήματα πρόκλησης απαιτούνται, JOPTEC θα επισημάνει και θα συμβαδίσει με τις βελτιώσεις τεχνικής και θα αναπτύξει τα νέα συστατικά για τις ανάγκες σας, θα συνεργαστούμε με σας για να αναβαθμίσουμε τα προϊόντα σας.

 

Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης

 

JOPTEC έχει το ISO 9001:2015, ISO 14001:2005, πιστοποιήσεις IATF16949-2016. Προσφέροντας τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας, θα προσπαθήσουμε συνεχώς να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε αυτά τα πρότυπα.

 

 

Εθνικό κέντρο επιθεώρησης μικροηλεκτρονικής


300+ θέτει τις προηγμένες συσκευές επιθεώρησης και ο εξοπλισμός στο εσωτερικό, συμμορφώνεται με το mil-STD

60+ οι ικανότητες δοκιμών διαθέσιμες στο εσωτερικό περιλαμβάνουν την περιβαλλοντική εισερχόμενη αξιολόγηση、 τμημάτων δοκιμής、 δοκιμών、 μηχανική που τελειώνουν - δοκιμή DPA δοκιμών、 επιθεώρησης προϊόντων, κ.λπ.


ISO 9001:2015


ISO 14001:2005


IATF16949-2016

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα JOPTEC LASER CO., LTD Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Global Technology & Quality Awards

  Ημερομηνία Έκδοσης:2008-06-10

  Που εκδίδονται από:JDSU

 • Κίνα JOPTEC LASER CO., LTD Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Cooperation and Service Award

  Ημερομηνία Έκδοσης:2012-06-15

 • Κίνα JOPTEC LASER CO., LTD Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:Special Recognition for Outstanding Efforts

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-06-20

  Που εκδίδονται από:Finisar

Στοιχεία επικοινωνίας
JOPTEC LASER CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. JACK HAN

Τηλ.:: 86-18655618388

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)